Voorzitter

Henri Oosting
voorzitter @ hakaop.nl

Secretaris

Cindy Pierik
secretaris @ hakaop.nl

Penningmeester

Edith Leferink
penningmeester @ hakaop.nl

Optochtcommissie

Edwin Lammersen en Sjoerd Scheggetman
optochtcommissie @ hakaop.nl

Sponsoring

Roy Haasewinkel

Optochtcommissie

De optochtcommissie houdt zich bezig met de jaarlijkse organisatie van de Haaksbergse Karnavals Optocht, die op carnavalszaterdag plaats vindt. De commissie zet de route uit, behandeld de inschrijvingen, keurt de carnavalswagens en is hét aanspreekpunt voor alle deelnemers aan de Haaksbergse Karnavals Optocht.

Technische Commissie

Deze commissie houdt zich voornamelijk bezig met de veiligheid in en om de carnavals optocht, van verkeersregelaars, wegafzettingen en contact met hulpdiensten tot het vrijmaken van de route waar de optocht langs komt. Zij hebben contact met de afdeling beheer & onderhoud van de gemeente en bieden ondersteuning aan de optochtcommissie.

PR en Media

Het promoten van de carnavalsoptocht en het verzorgen van informatie omtrent het carnavalsweekend aan de schrijvende media en social media, zijn taken die in deze commissie worden uitgevoerd. Zij plaatsen nieuws op onze website, Facebook en Twitter. Tijdens de optocht begeleiden zijn de juryleden.

Sponsorcommissie

De sponsorcommissie streeft er na om gelden ten gunste van de Haaksbergse Karnavals Optocht te generen, doormiddel van het aanbieden van sponsorpakketten op maat aan personen en bedrijven die de carnaval in Haaksbergen een warm hart toedragen. De opbrengst van deze sponsoring stroomt rechtstreeks naar de start- en prijzengelden, na aftrek van kosten die de organisatie van de optocht met zich meebrengt.